Emotiu reconeixement de Mans Unides Sabadell a la seva Degana

Placa de reconeixement entregada a Montserrat Graner

Placa de reconeixement entregada a Montserrat Graner

Dinar de comiat de la subdelegació de Mans Unides Sabadell, de la primera part de l’exercisi del 2011, en el Racó del Campanar, amb assistència de 24 voluntaris i on es va aprofitar per retre un emotiu reconeixement especial a Montserrat Graner, la Degana de Mans Unides a Sabadell.

No tornem a reempendre les activitats en el nostre local fins el 12 de setembre, si be els nostres projectes d’enguany els portem sempre en el nostre pensament.

Comparteix! FacebookTwitterEmailGoogle+

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>