2ª Mostra de Solidaritat i Cooperació a Sabadell

2ª Mostra de Solidaritat i Cooperació

2ª Mostra de Solidaritat i Cooperació.

Novament enguany tornem a participar en la “Mostra de Solidaritat i Cooperació” que tindrà lloc el diumenge 18 de setembre entre la Plaça Doctor Robert i el primer tram de la Rambla a on ens hi ha convocat l’Ajuntament de Sabadell, i hem acceptat de participar-hi, com a un acte mes per donar-nos a conèixer.

En aquesta segona edició, (-recordeu que la primera es va fer a “Fira Sabadell”-), estarem en un lloc molt mes visible i, com la resta de Entitats col·laborarem en la Gimcana per a la difusió dels Objectius del Mil·lenni; en concret Mans Unides divulgarem el 4rt., el relatiu a la “Reducció de la Mortalitat Infantil”.

La Mostra comenta a les 11 del matí i finalitza a les 20 h. del vespre amb tot un seguit d’activitats, (-contes, xerrades, espectacles, tallers, danses, enlairada de globus, etc-).

Allí ens hi trobareu

Comparteix! FacebookTwitterEmailGoogle+

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>