XVª Marxa de la Solidaritat a Sabadell

XVª  Marxa Solidaritat

XVª Marxa de la Solidaritat

Ja hi tornem a ser, i aquest cop mes aviat que en anys anteriors : la Marxa de la Solidaritat per recollir diners i donar suport als projectes que Mans Unides Sabadell proposa pels col·lectius menys afavorits de la Terra, tindrà lloc el proper diumenge dia 2 d’octubre.

En aquesta XVª edició es tracta de una caminada matinal de uns 12 kms. que sortirà del costat dret del Pont de la Salut a les 9 h. del matí, fent un recorregut circular des de Ca la Daniela, pel riu Ripoll, el Torrent de Colobrers, Togores, la Serra de Sant Iscle, La Salut i retorn al Pont de la Salut.

S’ha editat un fulletó informatiu de l’itinerari que es pot recollir a partir del dia 26 de setembre en el local de Mans Unides carrer Sant Joan, 20, o el mateix diumenge de la sortida en la taula de inscripció.

Si sense anar a la caminada voleu fer una aportació, podeu fer-la a:

Banc Sabadell : 0081-0900-81-0001057509

Unnim             : 2059-0000-92-8000290108

Comparteix! FacebookTwitterEmailGoogle+

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>