Per l’alliberament del tres cooperants dels Campaments de Refugiats Sahrauís de Tinduf

Des de l’ACAPS lamentem molt els fets produïts a Rabuni (on es situa l’administració sahrauí dels Campaments de Tinduf) i que ha culminat amb el segrestament de 3 cooperants:  Ainhoa Fernández Rincon, de  l’Asociación de Solidaridad con el Pueblo Saharaui de Extremadura, Enric Gonyalons, de Mundobat i Rossela Urru, cooperant italiana del Comitè Italià per al Desenvolupament dels Pobles, a més de diversos ferits en l’intent d’evitar el segrestament de les 3 persones citades.

 

Comparteix! FacebookTwitterEmailGoogle+

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>