Concert solidari a Sabadell l’11 de novembre de 2011

Concert conjunt l’11 del 11 del 2011

Banda de joves del CEME

Banda de joves del CEME

El divendres dia 11 de l’11, del 2011, a les 8 del vespre i en l’auditori de Unnim del carrer d’en Font, (-Plaça Mercat-), celebrarem conjuntament Càritas i Mans Unides de Sabadell un concert en el que hi actuaran desinteressadament, la BANDA DEL CEME, banda de joves de Sabadell, dirigida per en Miquel-Àngel Maestro i que interpreta musica actual, de pel·lícules, de musicals, etc. i el el Cor IUBILO, de la Santíssima Trinitat, dirigit per en Marc Alguersuari, que cantarà espirituals negres i musicals actuals. L’entrada son 10€ destinat a ajudar als qui mes ho precisen.

Com l’auditori de Unnim es molt gran, esperem poder comptar amb tots vosaltres per omplir-lo, gaudir de la música i avançar en els nostres projectes !!!

Comparteix! FacebookTwitterEmailGoogle+

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>