Concert a l’Auditori Unnim a benefici de Mans Unides i Càritas

Les delegacions de Cáritas i Mans Unides a Sabadell, un cop més, uneixen els seus esforços per a presentar un nou acte cultural a la ciutat.

Aquest cop serà un concert de la Banda de  joves músics del Centre d’Estudis Musicals Especialitzats (CEME) i de la Coral Iúbilo de la parròquia de la Santíssima Trinitat, sota la direcció, respectivament, de Miquel Angel Maestro i Marc Alguersuari.

El concert tindrà lloc a l’Auditori Unnim de Sabadell el proper divendres dia 11 a les 8 del vespre. Les dues formacions musicals actuaran desinteressadament i els fons recollits seran destinants als projectes solidaris de  Mans Unides i Càritas.

La Banda del CEME està integrada per estudiants de grau mitjà i funciona des de fa més de deu anys. El seu repertori s’apropa al jazz, però fent també incursions en el funk, el pop o el swing de les big bands dels anys 50 i 60.

El Cor Iúbilo, va ser fundat el 1996 a la parròquia de la Santíssima Trinitat, i ha anat augmentant progressivament, tant el nombre de cantaires com el seu repertori, el que li ha permès d’actuar molt més enllà dels seus límits inicials. El seu repertori inclou des de la música clàssica fins la moderna, essent però el Gospel el gènere que actualment cultiva amb més intensitat.

Per a més informació:

Tel. 630 957 058 (premsa, Joan Saborido)

Comparteix! FacebookTwitterEmailGoogle+

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>