Llançament del DVD de la història de Sant Pere Claver

Maite4

Sant Pere Claver no és pas un sant massa conegut. A Verdú, la seva vila natal, prou que el coneixen, i existeix l’associació dels Amics de sant Pere Claver. En una assemblea anual de l’associació és a on va sortir la idea de fer un DVD per divulgar la seva figura, gairebé mítica.

“Pere Claver, esclau dels negres esclaus per sempre.”

Aquestes paraules amb que va signar la fórmula de la professió religiosa, sintetitzen el seu treball missioner a Cartagena d’Índies. Eren els primers anys del s. XVII, quan molts aventurers espanyols anaven a Amèrica per explotar les riqueses d’aquell continent. Pere Claver va ser un aventurer de l’esperit.

Quaranta anys dedicats exclusivament, a tenir cura física dels negres esclavitzats, defensar-los dels abusos dels blancs, instruir-los en la fe i batejar-los.

Per conèixer millor la seva vida us recomanem dedicar 25 minuts a veure aquest DVD. A continuació us deixem amb tràiler:

Els “Amics de sant Pere Claver” volen col·laborar, d’alguna manera, a la labor missionera de l’església d’avui. Per això, mantenen contacte i ajuden econòmicament a una Parròquia dedicada a Sant Pere Claver, al Congo.

El DVD el trobareu a la Llibreria Claret (Roger de Llúria, 5 – 08010 Barcelona) i a la web de la mateixa llibreria.

Comparteix! FacebookTwitterEmailGoogle+

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>