La Encesa d’Espelmes Solidària de Mans Unides Sabadell arriba a la 10ª edició

Galeria fotogràfica de l’acte de l’any 2010

Enguany, els diners recollits s’aplicaran al finançament d’un projecte educatiu a Burkina Fasso, del qual s’ha responsabilitzat la delegació de Sabadell per un import total de 26.724 euros, i que consisteix en la Construcció d’un Pavelló d’Estudis a l’escola dels Pares Blancs de Bobo Dioulass. Els beneficiaris directes del projecte son 500 joves estudiants burkinesos.

Per a l’organització de l’acte, Mans Unides compta també amb un gran nombre de voluntaris, joves i grans que, any rere any, es mobilitzen per a assegurar tots els diferents aspectes de l’organització de l’acte. L’Ajuntament de Sabadell dóna igualment el seu decidit suport logístic.

Per a més informació:

+34 630 957 058 (Joan Saborido)

 

Comparteix! FacebookTwitterEmailGoogle+

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>