Xerrada del missioner Julio Feliu a Barcelona

Upc__campana_-_foto_feliu_carretera_640posterous

Julio Feliu, missioner a Malawi, estarà a la delegació de Barcelona (Pau Claris 190, 1r1ª) el dilluns 6 de febrer a les 11:30h.

El missioner Feliu, soci local de Mans Unides a Malawi en nombrosos projectes de desenvolupament, ens transmetrà les seves experiències en la lluita contra el subdesenvolupament, la fam, la pobresa i les malalties a Malawi, on resideix des del 1967.

 

Missioner de Nostra Senyora d’Àfrica, Feliu ha estat en aquests 45 anys de vida missionera a l’Àfrica en diferents zones rurals de Malawi. Des de febrer de 2011 desenvolupa la seva tasca en Chinsapo, un suburbi o slum de la capital, Lilongw.

 

 

Comparteix! FacebookTwitterEmailGoogle+

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>