Tristeza en Sant Sadurní por el fallecimiento de Paquita Segués

500anoia

El passat 24 d’abril ens va deixar la nostre companya Paquita Segués, de la delegació comarcal de Sant Sadurní d’Anoia. Morta als 83 anys, Paquita va anteposar la seva passió per Mans Unides al seu delicat estat de salut.

Durant el seu temps a la nostra ONG, va ser la màxima responsable de la comarcal de Sant Sadurní d’Anoia. El seu adéu suposa una gran pèrdua a tots els companys, que sempre recordaran la seva entrega i entusiasme.

Comparteix! FacebookTwitterEmailGoogle+
Aquesta entrada s'ha publicat en General el per .

Quant a Mans Unides ONG

Mans Unides és una ONG (organització no governamental) espanyola de voluntaris que lluita per eradicar la fam i la pobresa en el món. Les nostres dues línies de treball són finançar projectes de desenvolupament al sud i sensibilitzar la població d'Espanya.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>