Mans Unides a la Festa Major de Sarrià

Mans Unides va participar a la Festa Major de Sarrià els dies 6 i 7 d'octubre, on vam repartir triptics i revistes. El dissabte dia 6 vam estar a la Plaça de la Vila, al costat de la marató de Radio Sarrià, que van fer una entrevista al Joan Martí on va poder explicar que fem els de  Mans Unides. El diumenge dia 7 vam estar a la Plaça de Sarrià, al costat de l'envelat on els de Cáritas recollien aliments, i per on desfilaven els grups de Gegants.

Comparteix! FacebookTwitterEmailGoogle+

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>