Assemblea Diocesana de la delegació de Mans Unides de Barcelona

Durant la sessió es va presentar l’informe econòmic de la Delegació Diocesana de Barcelona i l’informe sobre el procès electoral de presidenta-delgada que haurà d’escollir-se a l’abril de 2013.

Igualment, es va fer l’aprovació de nous membres i es van donar a conèixer els informes sobre l’Assemblea Extraordinària i les Jornades de Formació de Manos Unidas celebrades a El Escorial a finals del mes d’octubre d’enguany i es va fer una taula rodona amb una interessant presència de persones que hi van assistir a aquestes jornades.

 

Comparteix! FacebookTwitterEmailGoogle+

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>