Filmets, amb el concurs de clipmetratges

Filmets_2012_posterous

Avui arrenca al teatre Zorrilla de Badalona la 38 ª edició del prestigiós festival de curtmetratges Filmets, convertint aquesta ciutat en la capital mundial del curtmetratge.

S’hi projectaran 284 pel·lícules procedents de 57 països, que representen una mostra dels millors curts del panorama internacional. Una de les novetats d’aquesta edició és que, per primera vegada, es projectaran les pel·lícules en alta definició, donant-li al festival un valor afegit.

Un any més, en aquest festival s’emmarca la secció de Drets Humans, fruit del conveni del festival amb la Federació Catalana d’ONG pels Drets Humans (FCONGDH).

Per això podrem veure el 19 de novembre la secció Filmets Drets Humans, amb la projecció de 9 curtmetratges de temàtica social. Seguint en aquesta línia, el Concurs de Clipmetratges “El teu punt de vista pot canviar el món” de Mans Unides també tindrà presència al festival, gràcies a la col·laboració de Filmets en la difusió d’aquesta activitat de conscienciació 2.0.

Fins al dia 25 de novembre els amants del cinema tenen una cita obligada amb Filmets. Aquí està tota la programació detallada del festival, obert a tothom, les projeccions del qual són completament gratuïtes o amb un reduït preu simbòlic. 

A més, Filmets proposa un altre tipus d’activitats no menys interessants, com una masterclass de cinema d’animació o un taller de creació de personatges, a càrrec d’Arturo Balseiro, mestre d’escultura digital i professional del maquillatge i la caracterització.

Els més petits també tenen el seu lloc en aquest festival, que inclou la sessió “Petit Filmets” acostant al món del cinema i “Filmets a les biblioteques”, amb projeccions de curts infantils a totes les biblioteques de la ciutat.

Comparteix! FacebookTwitterEmailGoogle+

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>