Testimoni d’Etiòpia al sopar de la fam de la parròquia Sant Joan d’Horta

Inaki_posterous

El metge pediatre Iñaki Alegria de l’Hospital de Granollers va fer una xerrada sobre la seva experiència de voluntariat a l’Hospital Gambo d’Etiòpia amb motiu del sopar de la fam que es va celebrar a la parròquia Sant Joan d’Horta el passat 13 de febrer.

L’Iñaki va comentar unes fotografies comparatives dels nens que va atendre a Etiòpia, quan arribàven a l’hospital amb moltes carències i els resultats després de 30 dies de tractament. La comparació de les fotografies és impressionant veient el canvi, no solament en l’aspecte, sinó també, en el somriure i la seva mirada. Al finalitzar la intervenció es va obrir un interessant debat sobre la malnutrició infantil. A la xerrada van assistir 32 persones i els dos mossens de la parròquia

A continuació, es va celebrar el sopar de la fam, que va consistir en una senzilla sopa i una mica de pa amb oli.

L’Iñaki, el conferenciant, ens va agrair la nostra invitació a participar-hi, però la realitat és que som més nosaltres que tenim que agrir-l’hi el seu testimoni ja que ens enriqueix i ens anima a seguir treballant per als més necessitats.

Joan Martí

Comparteix! FacebookTwitterEmailGoogle+

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>