Acord de col.laboració entre Mans Unides i el Club de Tennis Barcino

Mans Unides ha signat un acord de col.laboració amb el Club de Tennis Barcino pel qual el Barcino serà el primer club esportiu en ajudar formalment a la ong, fent una sèrie d’activitats durant l’any que posaran en marxa conjuntament amb Mans Unides.

A la foto Joan Martí (President-Delegat de Mans Unides a Barcelona) i Rafel Guayta (President del CT Tennis Barcino), un cop signat l’acord de col.laboració:

DSC_0290

Fa pocs mesos, el passat 26 d’abril, el Barcino ja va demostrar la seva solidaritat amb Mans Unides, destinant tots els beneficis d’un concert a la ong. Troba aquí més informació. I conéix més sobre el CT Barcino.

 

Comparteix! FacebookTwitterEmailGoogle+

2 pensaments a “Acord de col.laboració entre Mans Unides i el Club de Tennis Barcino

  1. Begoña

    Todos podemos ayudar en más o menos de medida pero todos podemos. Desde la asociación de agencias inmobiliarias, MLS ACTIVAT, más de 60 agencias inmobiliarias desearíamos también poder ayudar. ¿se os ocurre cómo? contad con nosotros

    Respon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>