Marxa de la Solidaritat 2013 a Sabadell

Marxa Solidaritat Sabadell 2013

El 13 d’octubre de 2013, a les 9h, Mans Unides Sabadell us espera a la Marxa de la Solidaritat 2013. Us engresqueu a anar-hi??

Serà un recorregut planer d’uns 12 km, pel rodal de Sabadell, vorejant diferents espais verds i de conreu molt bonics i amb bones vistes. L’inici i el final de la Marxa estaran situats al carrer Budapest de Can Llong, al costat mateix de les instal·lacions del Club Natació Sabadell, (facilitat d’aparcament i a tocar de les parades de les línies 7 i 9 dels autobusos).

La inscripció es podrà fer a la taula de Mans Unides situada al mateix lloc de sortida entre ¾ de 9 i ¼ de 10, moment en que aproximadament, s’iniciarà la caminada. La Marxa de la Solidaritat no és competitiva, sinó una trobada amistosa, alegre, relaxant, festiva i solidària amb la molta gent necessitada d’arreu del món. Recomanem caminar agrupats per facilitar la comunicació, però es deixa llibertat perquè tothom agafi el ritme que més li plagui o convingui. Vine’t!Marxa Solidaritat Sabadell 2013 02

Comparteix! FacebookTwitterEmailGoogle+

Un pensament a “Marxa de la Solidaritat 2013 a Sabadell

  1. Márian Gázquez Jurado

    Buenas tades.Me gusta mucho la idea y estaría encantada de poder hacerla ,yo tengo una pregunta ¿puedo ir con mi perro ? yo trabajo todos los días y el fin de semana se lo dedico a Cliford mi mastin ,es bueno ,en proceso de adiestramiento y es muy cariñoso ,su problema es que es grande y hace respeto
    ,esta vacunado ,desparasitado ,censado y asegurado .Espero respuesta ,saludos Márian

    Respon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>