Mans Unides Barcelona omple la Parròquia de Santa Eulàlia de Provençana amb un concert

Portada

En un acte organitzat conjuntament amb el “Grup Parroquial del Tercer Món” i el conjunt musical “Juan XXIII”, Mans Unides va estar present al concert de música llatina popular i religiosa que va tenir lloc a la Parròquia Santa Eulàlia de Provençana.

El nombrós públic assistent al concert, que es va celebrar e 23 de març, va poder també gaudir de l’exposició “Mujer”, cedida per Mans Unides a la Parròquia.

Comparteix! FacebookTwitterEmailGoogle+

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>