VI Caminada Nocturna Solidària de Mans Unides del Vallès Oriental

Mans-Cartells 12Mans Unides del Vallès Oriental organitza de nou la ja tradicional Caminada Nocturna Solidària, que aquest any arriba a la sisena edició. La Caminada es farà el divendres 6 de juny a les 21:30h.

La sortida serà des de la Plaça de l’Església, mentre que el punti d’arribada previst és el Parc del Congost, davant de la Plaça de les Hortes.

ACDSeeTrabajo de impresión

És una caminada oberta a tothom on no es competeix, sinó que es tracta d’un recorregut familiar al voltant de Granollers que dura unes 2 hores.

Les inscripcions es poden fer de les següents formes:

  • AEG, carrer de Corró, 10. dimecres i dijous de 8 a 10 del vespre.
  • GRA jove, plaça de l’Església, 8. Tardes de 16 a 19 h.
  • Mans Unides, carrer d’Anníbal, 60. Matins de 10 a 13 h. Tel.: 938-706-249
  • Ingrés a “la Caixa”, compte corrent número: ES42-2100-0398-99-0200162118
  • Farem inscripcions el mateix dia de la sortida, fins a un màxim de 30 places.

El preu de les inscripcions és de 10€ pels adults i de 5 pels nens fins a 12 anys.

A la sortida de la Caminada Nocturna Solidària, cal portar el full d’inscripció, o el comprovant de l’ingrés, si es fa la inscripció a través de “la Caixa”.

Si t’animes a venir i vols consultar alguna cosa sobre la Caminada Nocturna Solidàira, escriu a info@mansunidesvor.org o truca al 938 706 249.

Microsoft Word - full incripció 2014.doc

Al final de la caminada hi haurà un petit ressopó, un concert i sortejos. El concert correrà a càrrec d’un bon amic de Mans Unides, el cantautor català Juan Gómez, conegut amb el nom artístic d’ “El Sobrino Del Diablo”.

Comparteix! FacebookTwitterEmailGoogle+

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>