Mans Unides a la Fira de comerç de la Festa major de Santa Eulàlia de L’Hospitalet

IMG-20140531-WA0009Demanant disculpes pel retard, pengem unes quantes fotos de la taula de Mans Unides a la Fira de comerç de la Festa Major de Santa Eulàlia de l’Hospitalet.

Amb la col•laboració de la Elsy, la Núria, la Maria, la Trini, la Roser i el Miquel vam poder estar tot el dia donant globus a la canalla, repartint informació sobre els projectes de Mans Unides i rebent donatius per la venda de material i pels globus.
Moltes gràcies a tots!!

Comparteix! FacebookTwitterEmailGoogle+

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>