Concert solidari amb Mans Unides a Abrera

Cartel Abrera PortadaEls membres de l’organització local d’Abrera “Voluntarios contra el Hambre”, fidel col·laborador de Mans Unides ONG, han organitzat un concert per recaptar fons per a un projecte a Mauritània.

L’acte se celebrarà el dissabte 21 de març a les 17:30h a la Sala Municipal d’Abrera. El preu de l’entrada-donatiu és de 6€. La recaptació anirà destinada al programa de desenvolupament integral i seguretat alimentària a 35 comunitats rurals empobrides de Monguel, a Mauritània.Cartel Abrera

Els cantants, músics i entitats d’Abrera no han dubtat ni un segon en unir-se al ja tradicional Concert Solidari, que va per la seva edició número 16.

Aquí podeu a l’Àlex Bonilla, coordinador de “Voluntarios contra el Hambre”, animant a la gent a venir a l’acte. Us hi esperem!

Comparteix! FacebookTwitterEmailGoogle+

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>