Music Van Market solidari a Matadepera

MUSIC VAN MARKET Mans Unides Matadepera

El divendres 29 de maig, de 17h a 02h, teniu una cita ineludible a Matadepera. Més concretament amb l’innovador MUSIC VAN MARKET solidari que organitzen les nostres companyes de Mans Unides de la localitat.Al bell mig de la Plaça de l’Ajuntament es concentraran 10 furgonetes “vintage” on se serviran tot tipus de menjar (mexicà, italià, creps, ous estrellats, gelats, hamburgueses, botifarres), tot seguint la línia d’un concepte que està molt de moda, que són el “Food Truck”.MUSIC VAN MARKET Mans Unides MatadeperaTambé hi haurà 17 paradetes amb diferents complements, roba, decoracions de casa, tot fet a mà.MUSIC VAN MARKET Mans Unides MatadeperaA partir de les 21h començaran els concerts, que seran a càrrec dels següents artistes:

  • Un grup de Jazz, que amenitzarà el sopar.
  • Sergio Gisbert, que farà un tribut a Bruce Springsteen.
  • “Exili a Elba”, un grup jove que està començant a despuntar al panorama musical català.
  • “The Beatboys”, que faran un altre tribut, en aquest cas als mítics “The Beatles”.

MUSIC VAN MARKET Mans Unides MatadeperaEl metge, cooperant i escriptor Iñaki Alegria també serà present al MUSIC VAN MARKET, així que podeu aprofitar l’ocasió per veure’l i sentir de primera mà el seu testimoni.MUSIC VAN MARKET Mans Unides MatadeperaUs hi esperem a tots al MUSIC VAN MARKET de Matadepera!MUSIC VAN MARKET Mans Unides Matadepera

Comparteix! FacebookTwitterEmailGoogle+

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>