Marxa de la Solidaritat a Sabadell 2015

Marxa de la Solidaritat a Sabadell 2015 cropEl diumenge 4 d’octubre de 2015, Mans Unides Sabadell torna a organitzar la ja mítica Marxa de la Solidaritat.La caminada, que és d’uns 12 km, sortirà a les 9h del matí del 4 d’octubre de la Plaça de la Sardana de Sabadell.

Marxa de la Solidaritat a Sabadell 2015 02

L’objectiu de la Marxa de la Solidaritat 2015 és donar suport als projectes de Mans Unides ONG, alhora que es fa una activitat de lleure i esportiva, on hi caben persones de totes les edats.

Els projectes en els quals Mans Unides Sabadell està implicada aquest any són els següents:

Si no podeu participar en la Marxa de la Solidaritat 2015, teniu l’opció de col·laborar-hi a través de la “Motxilla Zero”, consistent en fer una aportació voluntària a Mans Unides. Per fer-la, podeu fer un ingrés en aquest compte (Banc Sabadell: ES24-0081-0900-8100-0105-7509), fent-hi constar el vostre nom i el concepte “Marxa de la Solidaritat”.

Marxa de la Solidaritat a Sabadell 2015 03Ja sigui amb la vostra presència o amb la vostra aportació, us hi esperem!!!

 

Comparteix! FacebookTwitterEmailGoogle+

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>